vineri, 25 aprilie 2014

IGO 2014 мапата за Македонија Free Download линк и туториал

Овие се најновите мапа објавени од страна на Navteq за iGO8 и 
IGO Primo на 2014 

Во пакетот исто така има содржина како точка на интерес (точки од интерес `s) Speedcams, 3D објекти, Брз Правци итн 

Ние сакаме тоа сите да се купи GPS мапи, но мапи се премногу скапи дека `s зошто ние ви нудиме за бесплатно симнување 

Превземи бесплатно Igo 2014 карти за Македонија

Google Analytics Alternative